v2.8.8

Заборавив лозинка

Внесети ги корисничкото име и емаил адресата со која сте регистрирани во системот и кликнете на копчето подолу. Нова лозинка ќе биде генерирана и ќе ви биде пратена на емаил адресата.

* задолжителни полиња